Onze visie

Niet alleen proberen wij mooie, gezonde en goed gesocialiseerde pups te fokken, maar ook onze honden bieden wij een fijn leven.
Want wat is nu de sleutel tot blije en goed gesocialiseerde puppy's? Gelukkige ouderdieren!
Onze dames gaan elke dag wandelen en hebben elke week hun activiteiten en bezigheden die we met ze ondernemen.
Onze meiden wonen gewoon in huis en hebben verschillende mandjes met veel zachte dekentjes en kussentjes om in te slapen.             

Zij zelf zijn natuurlijk ook zeer goed gesocialiseerd, want dit is uiteraard de bouwsteen voor puppy's met een aangenaam karakter.
Wij fokken met honden die hun showkwalificatie hebben behaald en door middel van het ECVO-Oogonderzoek vrij zijn bevonden van erfelijke oogaandoeningen. Ook is elke hond waar wij mee fokken in het bezit van een DNA-profiel en een FCI stamboom.
We maken uitsluitend zeer goed overwogen combinaties en hopen hierdoor puppy's te bekomen met een sociaal karakter die uitgroeien tot gezonde, mooie honden zoals de FCI ras standaard dit voorschrijft. We fokken niet zomaar omdat pups zo schattig en lief zijn. Er zijn al genoeg honden op de wereld die een warm mandje zoeken en verdienen. We fokken om pups te krijgen die zowel qua karakter, gezondheid als schoonheid voldoen aan de ras typische eigenschappen.

Omdat wij onze honden het beste willen bieden, voeren wij vers.

Onze honden eten KVV (Kant en Klaar Vers Vlees), elke zondag eten ze BARF (Biologically Appropriate Raw Food).
Alle pups die bij ons het nest verlaten eten KVV van het merk 'Floris Vlees' en 'Dogmeat'. En brokjes van het merk 'ACANA'.


Al onze puppy's zijn voorzien van een NHSB/FCI stamboom, een chip en een DNA-profiel uitgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Ze hebben natuurlijk ook een Europees paspoort met hun eerste inenting (6 weken vaccinatie) en zijn volledig nagekeken door de dierenarts! Uiteraard krijgt u van ons een puppypakket en een puppyboekje.

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de Nederlandse Teckelclub & de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.